Waarom werken bij KFC het waard is

Er zijn veel leuke vacatures bij KFC waar je op kunt solliciteren. Als een van de grootste fastfoodketens ter wereld heeft KFC duizenden werknemers in dienst om al zijn franchises te exploiteren. De medewerkers spelen een belangrijke rol bij het bereiken van het succes van dit restaurant. Er zijn twee soorten werknemers bij KFC: fulltime en parttime werknemers. Elk type werknemer kan verschillende voordelen van het bedrijf ontvangen. Parttime werknemers worden doorgaans betaald op basis van het aantal gewerkte uren. Dat komt omdat ze flexibele werkschema’s hebben. Wat zijn dan de voordelen van werken bij KFC? Hier zijn enkele voordelen die je kunt krijgen als je bij KFC werkt.

Werken met een flexibel schema

KFC heeft zowel fulltime medewerkers als uurwerkers in dienst. De meeste verkooppunten hebben niet-gegradueerde studenten in dienst als deeltijdwerkers. Dus ben je student en wil je ervaring opdoen in het werken bij een fastfoodrestaurant, dan is het een aanrader om te solliciteren bij KFC. Doordat het werkrooster flexibel is, kun je prettig werken. Je kunt ’s ochtends studeren en in de middagploeg werken. 

Vouchers, kortingen en gratis eten ontvangen

Om de medewerkers te motiveren, biedt KFC bonuscheques aan. De voucher dient als extra waardering richting het personeel. Het management van KFC biedt gratis maaltijden voor de uurwerkers. De regelgeving voor gratis maaltijden kan per land verschillen. Daarnaast biedt KFC ook personeelskortingen aan. De werknemers kunnen kortingen krijgen tijdens niet-werkuren. Het bedrag van de korting kan verschillen op basis van de functie en prestaties. Meestal kunnen de KFC-medewerkers kortingen krijgen van 10% -30% voor alle artikelen.

Personeelsbeloningen ontvangen

KFC-medewerkers ontvangen ook een breed scala aan personeelsvoordelen. De werknemers kunnen bijvoorbeeld een ziektekosten- en tandartsverzekering, pensioenplannen en betaald verlof krijgen. KFC biedt ook enkele trainingen voor de medewerkers om hun vaardigheden te verbeteren. Zij kunnen leiderschapstrainingen volgen om hun leiderschapsvaardigheden te vergroten. Bovendien biedt KFC ook beurzen aan om de werknemers te helpen een hbo-opleiding te volgen. De geselecteerde medewerkers krijgen geld om het collegegeld te subsidiëren. Heb je, gezien de voordelen die je kunt ontvangen, interesse om bij KFC te werken? Zoek dan snel naar KFC-vacatures bij jou in de buurt en dien je sollicitatie in.

Plaats een reactie